Întâlnire cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, mă aflu la Chișinău unde, alături de colegii din Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI, am avut o întâlnire cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

Partea română a prezentat aspecte privind evoluția situației de securitate din Republica Moldova, precizând că există o preocupare deosebită pe această dimensiune la nivel parlamentar, în Legislativ fiind în dezbatere mai multe legi care să răspundă nevoilor actuale de securitate.
 
La rândul său, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a punctat care sunt principalele priorități de pe agenda internă a Republicii Moldova, stadiul reformelor realizate ca parte a demersurilor țării pentru integrarea în Uniunea Europeană și a mulțumit României pentru sprijinul acordat pentru asigurarea securității energetice.
 
Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI își reafirmă disponibilitatea deplină pentru sprijinirea parlamentarilor Republicii Moldova în îndeplinirea obiectivelor pe dimensiunea securității naționale.

Citește și: