Galerie Foto

Imagini din principalele mele activități ca președinte interimar al PNL Iași, deputat în Parlamentul României, Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei și cercetător științific.

Casa Regală

Pentru pozițiile publice şi lucrările despre regalitate, am avut onoarea de a fi decorat de două ori de MS Regele Mihai I al României cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate (2008) şi cu Ordinul „Coroana României” în grad de Ofiţer (2015).

Forumul Educației

„Forumului Educației”, organizat de PNL Iași, pune laolaltă experți și lideri profesioniști, recunoscuți în domeniile lor, în cadrul unui eveniment cu impact regional și național în domenii precum administrație publică, mediu, cultură.

Statele Unite ale Americii

În anul academic 2019‑2020 am fost profesor invitat Senior Fulbright la New York University. Am beneficiat de numeroase burse de studiu în America de Nord în domeniile științelor politice, istoriei, naționalismului, studiilor privind Holocaustul și istoria evreilor: USHMM, Center for Advanced Holocaust Studies, Washington DC (SUA, 2010-2011), Northwestern University, (SUA, 2013), New York University (SUA, 2019-2020) ș.a.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”

Sunt profesor asociat în Științe Politice și cercetător științific în cadrul Departamentului de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene al Facultății de Filosofie şi Ştiinţe Social‑Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Sunt, de asemenea, cercetător asociat al Institutului Român de Istorie Recentă.