AUR pune semn de egalitate între politica Uniunii Europene și invazia rusă din Ucraina care a condus la moartea a mii de civili

 

AUR pune semn de egalitate între politica Uniunii Europene și invazia rusă din Ucraina care a condus la moartea a mii de civili. Declarația co-președintelui AUR, George Simion, care spune NU atacului Bruxelles-ului și Moscovei asupra țărilor din Europa Centrală și de Est”, este o ultragiere a zecilor de mii de victime și miilor de morți din Ucraina în urma războiului pornit de către Rusia împotriva unui stat suveran și independent. Este o batjocură la adresa milioanelor de familii care au fost despărțite de această invazie rusească în Ucraina și la adresa ucrainenilor care acum stau în pribegie.

“Atacul” Bruxelles-ului pentru România a însemnat, domnule Simion, șansa istorică de a păși definitiv și ireversibil spre drumul europenizării și occidentalizării. România astăzi, cu toate defectele ei, trăiește cea mai bună perioadă din istoria sa tocmai pentru că facem parte din cea mai mare uniune economică și politică din lume. 

Aderarea României la Uniunea Europeană a însemnat pentru țara noastră șansa de a trăi în pace, de a avea acces la cea mai mare piață unică din lume și de a beneficia de peste 62 miliarde euro fonduri europene, mult mai mult decât am plătit la bugetul Uniunii în cei 15 ani de la aderare.

Ceea ce face co-președintele unui partid parlamentar în această perioadă de criză de securitate este un atentat la proprii cetățeni și la statul pe care a jurat să îl apere.

Războiul hibrid purtat de Federația Rusă în țările NATO și UE nu exclude, din păcate pentru siguranța națională, existența unor asemenea “agenți” infiltrați care promovează agenda Rusiei prin dezinformare, minciună și panică socială.

Citește și: