Raport la doi ani de la preluarea mandatului de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și a Xenofobiei.

În luna ianuarie 2023 s-au împlinit doi ani de la preluarea mandatului de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și a Xenofobiei. 

În spiritul deschiderii și transparenței, vă prezint raportul de activitate pentru perioada celor doi ani de mandat, structurat pe șase direcții reprezentative: promovarea politicilor memoriei, evenimente publice interne, acțiuni și reprezentare externă, întâlniri și contacte bilaterale, infrastructură memorială, acțiuni și intervenții specifice.

Din poziția de Reprezentant Special al Guvernului României mi-am asumat să asist, consiliez și să reprezint prim-ministrul României, oferind expertiză în elaborarea, coordonarea și dezvoltarea politicilor memoriei, prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, extremismului și a altor forme de intoleranță, discursul instigator la ură și violență simbolică.

Vă mulțumesc pentru încredere!

PROMOVAREA POLITICILOR MEMORIEI

EVENIMENTE PUBLICE INTERNE

ACȚIUNI ȘI REPREZENTARE EXTERNĂ

ÎNTÂLNIRI ȘI CONTACTE BILATERALE

INFRASTRUCTURĂ MEMORIALĂ

VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCREDERE!

Citește și: