vizita la palatul elisabeta - Alexandru Muraru, candidat la alegerile Europarlamentare

Am fost primit, la Palatul Elisabeta, de Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

Relația cu Casa Regală este un element important în activitatea mea, ca Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.

Instituția care a avut o contribuție incomensurabilă la apariția și afirmarea statului român modern, la câștigarea independenței și a marilor idealuri de stat, parte a identității naționale și a instituțiilor României moderne, se bucură astăzi de o popularitate apreciabilă în societate.

Am discutat cu ASR principele Radu oportunitățile de colaborare în următoarele luni, despre evenimentele și acțiunile care privesc Familia Regală, atât în interiorul granițelor, cât și în străinătate.

Casa Regală a României și Familia Regală – simboluri ale suveranității, patriotismului, puterii exemplului personal, loialității naționale și continuității istorice – au participat activ la construcția democrației românești, la reconectarea țării la marile procese de integrare euro-atlantică și la reprezentarea națiunii în interiorul și în exteriorul granițelor.

Citește și: