Raportul de activitate pentru luna mai 2022

În luna mai, am fost singurul reprezentant al Parlamentului României care a făcut parte dintr-o delegație internațională în cadrul unei vizite oficiale la Kiev. 

De asemenea, în Camera Deputaților, am susținut și votat o serie de inițiative legislative care au venit în sprijinul românilor. 

În calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, respectiv consilier onorific al primului ministru, am avut numeroase întâlniri cu oficialități și am organizat, alături de colegii mei din cadrul Guvernului, întâlniri de lucru privind stadiul Strategiei naționale pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului Instigator la ură. 

Am fost alături de colegii mei liberali în cadrul activităților organizate cu prilejul împlinirii a 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. 

Împreună cu colegii mei din filiala județeană a PNL Iași, am susţinut și obținut progrese pentru proiecte importante ale Iașului: Aeroport, Autostrăzile A7 și A8, Spitalul Regional de Urgență și Centura de ocolire a municipiului Iași.

Vizită oficială în Ucraina

Responsabilități parlamentare

Activități guvernamentale

Alături de Familia Regală

Activitate politică

Alături de comunitatea ieșeană

Proiectele Iașului

Vă mulțumesc și vă asigur de bunele intenții!

Citește și: