Raport de activitate Septembrie 2023

În calitate de deputat în Parlamentul României și Președinte al PNL Iași, vă prezint un rezumat al activităților desfășurate în luna septembrie 2023. Am lucrat pentru a promova interesele regiunii noastre și ale Iașiului, participând la evenimente importante atât pe plan național, cât și internațional.

I. Vizită Oficială în SUA

Luna septembrie a început cu o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, unde am avut oportunitatea de a participa la mai multe întâlniri și evenimente oficiale. Aceste întâlniri au fost axate pe consolidarea relațiilor bilaterale între România și SUA, cu un accent special pe colaborarea în domeniile tehnologiei, educației și securității. Am avut, de asemenea, discuții fructuoase cu lideri politici și reprezentanți ai comunității românești.

II. Activitate Parlamentară

În Parlament, activitatea mea a fost intensă și productivă. Am formulat și adresat mai multe întrebări și interpelări legate de problemele actuale ale țării. De asemenea, am participat la întâlniri și evenimente oficiale, contribuind la dezbateri constructive și la luarea deciziilor. 

Votul meu în Camera Deputaților a fost mereu ghidat de principiile de integritate și responsabilitate față de cetățenii pe care îi reprezint.

III. Activitate Politică

Ca Președinte al PNL Iași, am avut un rol activ în promovarea investițiilor în regiunea Iași, lucrând îndeaproape cu autoritățile locale și naționale pentru a aduce dezvoltare și progres în zona noastră. Am participat și la evenimente politice semnificative, unde am avut ocazia de a discuta și a planifica strategii viitoare pentru partid și pentru comunitatea noastră.

În concluzie, luna septembrie a fost una plină de activități și realizări importante. Vă mulțumesc pentru susținerea continuă și mă angajez să lucrez cu aceeași dedicație și angajament în lunile care urmează.

Citește și: