Raport de activitate Octombrie 2023

În calitate de deputat al Parlamentului României, am onoarea să prezint un rezumat al activităților mele din luna octombrie 2023, o lună plină de evenimente importante și realizări semnificative.

I. Vizită Oficială în SUA

Luna octombrie a fost marcată de o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, unde am participat alături de Comisia Parlamentară pentru controlul activității SRI. 

În cadrul acestei vizite, am avut întâlniri și evenimente oficiale cu oficiali americani și membri ai comunității de intelligence. Aceste discuții au fost centrate pe cooperarea în domeniul securității și schimbul de bune practici în cadrul serviciilor de informații. Această experiență a fost una valoroasă, contribuind la consolidarea relațiilor bilaterale și la îmbunătățirea practicilor de securitate națională.

II. Activitate Parlamentară

În cadrul activității mele parlamentare, am formulat și adresat numeroase întrebări și interpelări, reflectând preocupările și necesitățile cetățenilor pe care îi reprezint. Am participat la întâlniri și evenimente oficiale, contribuind activ la dezbaterile legislative și la procesul decizional. 

Votul meu în Camera Deputaților a fost mereu direcționat de principiile de integritate, transparență și responsabilitate față de electorat.

III. Activitate Politică

Pe plan politic, m-am concentrat asupra promovării și susținerii investițiilor în regiunea Iași. Am colaborat strâns cu autoritățile locale și partenerii de dezvoltare pentru a aduce proiecte benefice comunității. De asemenea, am participat la evenimente politice importante, unde am avut ocazia de a dialoga și a dezvolta strategii viitoare pentru partid și pentru cetățenii pe care îi reprezint.

În încheiere, doresc să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au contribuit la realizările acestei luni. Mă angajez să continui să lucrez cu aceeași dedicație pentru binele comunității și al țării.

 

Citește și: