Raport de activitate decembrie 2023

Acest raport lunar, aferent lunii Decembrie 2023, prezintă o imagine de ansamblu a eforturilor și realizărilor mele, atât în cadrul activității parlamentare, cât și în sfera politică. 

În calitate de reprezentant al cetățenilor, am fost dedicat promovării și susținerii inițiativelor legislative esențiale, precum și participării active în evenimente și proiecte care au impact direct asupra comunităților locale și naționale

Acest raport își propune să ofere o imagine completă a implicării și dedicării mele față de datoria parlamentară și față de interesele României. Am încredere că, prin această comunicare, voi putea sublinia importanța responsabilității și transparenței în politica noastră națională.

În continuare, voi detalia fiecare aspect al activității mele din luna noiembrie, subliniind contribuțiile și realizările în domeniile cheie ale activității mele parlamentare.Această introducere oferă o privire generală asupra conținutului raportului de activitate și subliniază angajamentul dvs. față de transparență și responsabilitate în rolul dvs. de deputat.

1. Activitate parlamentară

În cadrul activității parlamentare din luna decembrie, am avut privilegiul de a contribui la mai multe inițiative legislative și evenimente semnificative. 

Am pus un accent deosebit pe susținerea culturii și patrimoniului național, lucru evidențiat prin implicarea mea în alocarea fondurilor pentru reabilitarea Filarmonicii de Stat ”Moldova” și în aprobarea proiectului de lege pentru salvarea monumentelor istorice aflate în prag de dispariție. 

Participarea mea activă în voturile din Camera Deputaților pe diverse proiecte de legi reflectă angajamentul meu față de dezvoltarea legislativă echilibrată și eficientă. 

De asemenea, am fost onorat să particip la sesiunea solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale de 1 Decembrie, un moment de profundă semnificație patriotică. Interacțiunile mele cu membrii Guvernului, prin intermediul întrebărilor și interpelărilor, au avut scopul de a asigura transparența și responsabilitatea în administrarea afacerilor publice.

2. Activitate politică

Activitatea mea politică în decembrie a fost caracterizată de o serie de vizite și participări la evenimente care au subliniat angajamentul meu față de dezvoltarea regională și națională. Vizita la proiectul Amenajării Hidroenergetice Pașcani, alături de domnul Ministru al Energiei și alte personalități, a fost un moment important de evaluare a progresului și de reafirmare a sprijinului Guvernului pentru acest proiect vital. 

De asemenea, vizita la noul terminal T4 al Aeroportului Iași și participarea la deschiderea oficială a Bojdeucii lui Creangă au evidențiat interesul meu pentru infrastructura și cultura locală. Activitățile politice au inclus și participarea la sedința Comitetului de coordonare PNL Pașcani, la cafeneaua Liberală organizată de tinerii liberali, și la desemnarea președintelui Clubului Studenților Liberali, demonstrând implicarea mea activă în viața politică și în susținerea tinerilor lideri.

Citește și: