Raport activitate luna octombrie 2022

Sintezฤƒ activitate

La nivel parlamentar, cea mai importantฤƒ reuศ™itฤƒ รฎn luna octombrie a fost un amendament laย ๐Ž๐”๐† ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฆ๐šฬ†๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐š๐ฉ๐ฅ๐ข๐œ๐š๐›๐ข๐ฅ๐ž ๐œ๐ฅ๐ข๐ž๐ง๐ญฬ—๐ข๐ฅ๐จ๐ซ ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ข ๐๐ข๐ง ๐ฉ๐ข๐š๐ญฬ—๐š ๐๐ž ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐ข๐œ๐šฬ† ๐ฌฬ—๐ข ๐ ๐š๐ณ๐ž ๐ง๐š๐ญ๐ฎ๐ซ๐š๐ฅ๐ž ๐ขฬ‚๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐š๐๐š ๐Ÿ ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ๐ข๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ – ๐Ÿ‘๐Ÿ ๐ฆ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ prin care am salvat Aeroportul Iaศ™i de la faliment.

Astfel, am รฎnaintat un amendament prin care sฤƒ includem aeroporturile din Romรขnia รฎn schema de plafonare a preลฃului energiei electrice la nivelul de maximum 1 leu/kWh, cu TVA inclus, pentru 85% din consumul mediu lunar, realizat la locul de consum din anul 2021.

Un alt amendament vizeazฤƒ plafonarea preลฃului energiei electrice pentru antreprenorii din centrele comerciale. Am discutat cu mulลฃi antreprenori care รฎลŸi desfฤƒลŸoarฤƒ activitatea รฎn centre comerciale ลŸi am constatat omisiuni รฎn schema de plafonare. Este vital ca Romรขnia sฤƒ salveze cat mai multe IMM-uri prin plafonarea tarifului energiei, altfel va fi foarte greu pentru acestea sa supravieลฃuiascฤƒ.ย 

ย 

Profil politic ศ™i administrativ

Activitate parlamentarฤƒ

Reprezentant Special al Guvernului

Activitate politicฤƒ

Vฤƒ mulศ›umesc ศ™i vฤƒ asigur de bunele intenศ›ii!

Citeศ™te ศ™i: