DEPUNERE CANDIDATURA CJ IASI - Alexandru Muraru, candidat la alegerile Europarlamentare

ÎMPREUNĂ pentru IAȘI!
Am depus candidaturile PNL IASI pentru Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași!

Partidul Naţional Liberal are la Iași cea mai puternică echipă și suntem pregătiți să ducem mai departe proiectele administrației liberale pentru încă patru ani.

Astăzi, administrația liberală este singura alternativă serioasă pentru dezvoltarea județului nostru iar PNL Iași este singurul partid politic care promovează cu adevărat proiectele iesenilor.


Împreună cu echipa PNL Iași la depunerea candidaturii pentru Consiliul Județean Iași

Mandatul nostru curent a fost martorul unor schimbări semnificative și proiecte care au propulsat Iașul pe o traiectorie ascendentă. 

Am inaugurat un aeroport modern, conform standardelor europene, am reabilitat spitale și am extins rețeaua de drumuri județene, contribuind astfel la creșterea mobilității și la îmbunătățirea accesului la servicii de sănătate de calitate. În plus, am revitalizat obiective culturale esențiale – cum ar fi Filarmonica, diverse muzee și lăcașuri de cult, aducându-le la standardele secolului XXI.

Suntem convinși că vom putea oferi ieșenilor alte investiții de amploare, precum Spitalul Regional de Urgență, Sala Polivalentă „Regina Maria” și, desigur, autostrăzile A7 și A8.

Fondurile nerambursabile atrase de Primărie pe exercițiul financiar european încheiat anul trecut au depășit pragul de 1.000.000.000 de lei. Această performanță se traduce prin rezultate concrete în creșterea calității vieții ieșenilor: tramvaie noi și autobuze electrice, spitale modernizate, grădinițe noi și monumente reabilitate. O sumă apropiată, de circa 900.000.000 lei reprezintă valoarea totală a proiectelor realizate de Primăria Municipiului Iași, care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. 

Candidatura noastră este motivată de dorința de a continua proiectele începute și de a implementa noi inițiative care să contribuie la prosperitatea Iașului. 

Ne propunem să extindem și mai mult infrastructura de transport public, să modernizăm educația prin dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă oră.

2024 se anunță a fi un an de mari investiții, cu proiecte majore care vor continua să transforme Iașul într-un centru urban modern și inovativ. Plănuim să avansăm în modernizarea transportului public, cu achiziționarea de tramvaie și autobuze electrice noi, și să îmbunătățim condițiile de trai prin proiecte de reabilitare termică și eficientizare energetică a locuințelor.


Împreună cu echipa PNL Iași la depunerea candidaturii pentru Primăria Iași

Candidatura noastră nu este doar despre continuarea unor proiecte, ci și despre consolidarea unui parteneriat solid cu cetățenii Iașului. 

Vom asigura că toate deciziile și proiectele noastre rămân transparente, orientate către nevoile reale ale comunității și implementate cu profesionalism și dedicare.

Dragi ieșeni, prin votul vostru, puteți contribui la scrierea următorului capitol al dezvoltării Județului nostru. 

Vă invit să vă alăturați nouă în această călătorie spre un Iași mai bun, oferindu-ne încrederea voastră pentru a continua transformările pozitive începute. 

Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor prosper pentru toți locuitorii județului Iași!


Citește și:

  • În ultimul raport al Eurostat, România se clasează pe ultima poziție în Uniunea Europeană în ceea ce privește competențele digitale ale cetățenilor, cu doar 27,7% din populație având competențe digitale de bază sau avansate. Această statistică este mai mult decât un simplu număr; ea reflectă o criză profundă și un semnal de alarmă pentru viitorul nostru economic și social.

    7 mai 2024

  • Vreau să vă împărtășesc experiența extraordinară pe care am avut-o recent la una dintre cele mai inspirate dezbateri din acest an, care a avut loc la Iași. Invitat de către tinerii de la Asociația pentru Dezvoltare Umană, am avut privilegiul să discutăm despre subiecte vitale, cu doar câteva săptămâni înainte de Alegerile Europarlamentare din 9 iunie.

    30 aprilie 2024

  • În contextul alegerilor europene care se apropie, îmi reafirm angajamentul de a lucra pentru o Europă care valorizează și promovează principiile de bază ale democrației și dezvoltării sustenabile. Este esențial să definim împreună prioritățile care vor forma răspunsul nostru la provocările actuale și viitoare.

    26 aprilie 2024