Administrație liberală: Parcul Industrial de la Lețcani devine realitate!

Alături de președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, vicepreședintele CJ Iași, Sorin Afloarei, administratorul public al județului Iași, Andrei Cazacu și primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu, am participat la semnarea ordinului de începere a lucrărilor la Iași Industrial Park.

Astăzi, parcurile industriale reprezintă motoare economice locale și regionale, creatoare de forță de muncă și aport financiar în bugetele locale.

Primăria Lețcani s-a dovedit a fi un partener de încredere al Consiliului Județean Iași, prin proiectele comune care au adus un real beneficiu administrativ și economic de care această zonă beneficiază acum.

Îi felicit pe toți actorii implicați în acest proiect, urmând să replicăm această investiție în cât mai multe zone ale județului Iași.

În județ sunt acum operaționale două parcuri industriale realizate de autorități locale, ambele la Miroslava.

La Lețcani funcționează un parc agro-industrial realizat de CJ și un parc logistic privat.

Parcurile industriale funcționale deja sau care sunt în pregătire au o suprafață totală de aproape 200 hectare. Pe termen scurt, localitățile avute în vedere de către administrația județeană sunt Lețcani, Holboca, Dumești, Podu Iloaiei și Deleni.

Citește și: